fredag 6. mai 2011

Årets første utstilling :-)





Da har vi vært på utstilling med gjengen vår igjen. Det er alltid så kjekt å komme til Sunndalen og til "sommer`n" Årets utstilling var intet unntak med masse sol og kjekke utstillere :-) Dette var også første utstilling for Mathias siden han ble født i Oktober. Han storkosa seg og er en meget tålmodig herremann. For meg var det også første utstilling siden NKK Tr heim i fjor...og jeg har ikke savnet dette livet. Liker meg faktisk bedre på fjellet eller hjemme jeg.



Kjekt med noen få utstillinger, men d blir nok ikke til at vi drar land og strand rundt.. For det første er det mye stress, og for det andre trives hundene bedre på turer hvor de kan springe løse, for det tredje er det blitt utrolig dyrt, og for det fjerde slipper man inntriger og misunnelse :-)





Tord



Resultatmessig gikk det veldig bra. På lørdag stilte vi nuffene og Lotta tok sitt første cert og ble beste tispe og BIM. Tord debuterte blandt de voksne og tok cert han også og ble 2.beste hann! Ikke værst av en 1-åring som har lagt igjen det meste av pels hjemme.....





Tord


Vi stilte berner på søndag og Marco vant ch-klassen og ble 2 BHK, slått av sønnen sin som ble BIR og BIG1 ! Freia vant junior-klassen, ble beste tispe og BIM. Kaisa, Tiviniro`s Operamint ble stilt for første gang og vant klassen med exelent.



BIR og BIM


søskeparet Freia og Oliver





Marco med tre avkom som alle tok hvert sitt cert i helga :-)





Mister ble BIR og BIG4 på lørdag, og 3BHK på søndag. Mille fikk blått begge dager.



God helg ønskes :-)